INFOTAAL

heldere tekstenTekstschrijver Apeldoorn

Zucht. Dat blog had je maanden geleden al willen schrijven. En de teksten op je website kunnen ook wel een opfrisbeurt gebruiken. Maar je vindt het vervelend werk. Bovendien heb je wel andere dingen aan je hoofd! En dus schuif je het maar weer voor je uit.

Wat als ik jou die rotklus uit handen neem? Kun jij lekker aan de slag met de leuke dingen op je actielijst.

Ik maak van jouw tekst een goed verhaal dat lekker leest, in correct Nederlands óf Engels. Of het nou je webteksten zijn, social media posts of blogs om nieuwe klanten aan te trekken. 


 
schrijven en redigeren


Redigeren

Het redigeren van teksten betekent het corrigeren van fouten in stijl, spelling, grammatica en interpunctie. Teksten herschrijven gaat verder: de tekst wordt ingekort, de indeling wordt veranderd of een tekst wordt geschikt gemaakt voor een andere doelgroep.

Bij Infotaal doet het onderscheid tussen corrigeren, redigeren en herschrijven er niet zo toe: ik maak van jouw tekst een goed verhaal dat lekker leest, in correct Nederlands óf EngelsEngels

We zien heel wat Engelstalige YouTube video's en lezen Engelse teksten op Instagram, Wikipedia enz. Maar zelf een correcte Engelse tekst schrijven? Dat is toch niet zo easy-peasy. Ook niet met behulp van Google translate of AI.
Laat mij je helpen. Ik heb Engels gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en ben specifiek opgeleid tot vertaler Nederlands - Engels (en vice versa). Wil je je Engelse tekst even laten checken of er geen fouten zitten? Of je Nederlandse tekst door mij laten vertalen naar het Engels?

No problem.

 


Dit zeggen mijn klanten: 

  • review1_1
  • review2_1
  • review3_1


koffie kennismaken infotaal


Koffie?

Liever eerst even kennismaken? Laten we afspreken voor een kop koffie. Dat kan ook virtueel via Zoom of Teams bijvoorbeeld. We kijken samen hoe ik je het beste kan helpen. 

Marloes
+31 6 1417 8323
info@infotaal.nl